Gingers don't have souls, you know

Min bror finner komiska saker där ute på internätet, bland annat klippen på följande länk: http://karagic.tumblr.com/day/2010/04/18.

Kommentarer
Postat av: tråkig person

Har följt detta sen det startade. Har även sett liknande youtube personligheter som blivit stora genom att på något sätt provocera (Ginger Kid jämför gingers med "folk" som vart förföljda). Så länge youtube kommentarerna och South Park kontringar pågår kommer han bli större o större>> då kommer nåt random internetföretag och sponsrar honom för det han gör. När detta händer så blir allt mycket mer tamt vilket resulterar i att alla inser att han varit fake sen början. Sen finns ju internetproffsen som fattat/gissat att han spelar sen dag 1.



Men visst det är skitkul! Suspend your disbelief

2010-04-21 @ 21:46:54
Postat av: j a g

:O Nej, men jag tror dig, tråkiga person! Jag tror det. Det förvånar mig inte alls - allt är ju typ sponsrat nuförtiden. Egentligen var han ju bara rolig i det första klippet - lillsnubben alltså, och det hade ju varit kul ifall det var sant. Oh, well! Tack för informationen, i varje fall. Ärlighet uppskattas.

2010-04-21 @ 23:08:40
Postat av: tråkig person

Vill bara tillägga att det är vad jag tror. Jag hoppas verkligen att han är for real men som sagt har svårt att tro det :p

2010-04-22 @ 10:53:47
Postat av: j a g

Jag frågade bror min vad han visste om saken, och han sa att youtube-peepsen (jag tror det var de iaf) betalade honom för att fortsätta göra videoresponser. Men han hade för sig att åtminstone den första var äkta.

2010-04-22 @ 17:59:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0